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西洋料理厨の友

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西洋料理厨の友

Call No. (NDL)
96-37
Other Form Call No. (NDL)
YDM68858
Bibliographic ID of National Diet Library
000000486611
Persistent ID (NDL)
info:ndljp/pid/849072
Material type
図書
Author
精養軒主人 述ほか
Publisher
大倉分店
Publication date
明35.8
Material Format
Microform・Digital
Capacity, size, etc.
187p ; 19cm
NDC
596
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Table of Contents

  • 標題

  • 目次

  • 第一編 総説

  • 第一章 煮烹(Boiling)/1

  • 第二章 脂煎(Frying)/6

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Bibliographic Record

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Microform Digital

Material Type
図書
Title Transcription
セイヨウ リョウリ クリヤ ノ トモ
Author/Editor
精養軒主人 述
服部国太郎 編
Author Heading
精養軒主人 セイヨウケン シュジン ( 00530494 )Authorities
服部, 国太郎 ハットリ, クニタロウ ( 00507224 )Authorities
Publication, Distribution, etc.
Publication Date
明35.8
Publication Date (W3CDTF)
1902
Extent
187p
Size
19cm