図書
ImageImage

西洋料理法大全 訂補

Icons representing 図書
The cover of this title could differ from library to library. Link to Help Page

西洋料理法大全訂補

Call No. (NDL)
342-87イ
Other Form Call No. (NDL)
YD5-H-342-87イ
Bibliographic ID of National Diet Library
000000564777
Persistent ID (NDL)
info:ndljp/pid/949164
Material type
図書
Author
宇野弥太郎 著
Publisher
大倉書店
Publication date
大正15
Material Format
Microform・Digital
Capacity, size, etc.
808, 28p 肖像 ; 22cm
NDC
596
View All

Table of Contents

  • 標題

  • 目次

  • 第一部 料理一般の注意

  • 第二部 製法

  • 第一節 料理する方法の説明/22

Read in Disability Resources

Bibliographic Record

You can check the details of this material, its authority (keywords that refer to materials on the same subject, author's name, etc.), etc.

Microform Digital

Material Type
図書
Title Transcription
セイヨウ リョウリホウ タイゼン
Author/Editor
宇野弥太郎 著
Edition
訂補
Author Heading
宇野, 弥太郎, 1859-1929 ウノ, ヤタロウ, 1859-1929 ( 00422501 )Authorities
Publication, Distribution, etc.
Publication Date
大正15
Publication Date (W3CDTF)
1926
Extent
808, 28p 肖像