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標準仏蘭西料理全書 第1巻 3版

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標準仏蘭西料理全書. 第1巻3版

Call No. (NDL)
特274-649
Other Form Call No. (NDL)
YD5-H-特274-649
Bibliographic ID of National Diet Library
000000658665
Persistent ID (NDL)
info:ndljp/pid/1112752
Material type
図書
Author
日本司厨士協同会 編
Publisher
日本司厨士協同会
Publication date
昭和16
Material Format
Microform・Digital
Capacity, size, etc.
301p ; 21cm
NDC
596
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Table of Contents

  • 目次

  • 第一編 羮類/1

  • ポートーフー/1

  • ブーイヨン/5

  • プティト・マルミット/6

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Bibliographic Record

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Microform Digital

Material Type
図書
Title Transcription
ヒョウジュン フランス リョウリ ゼンショ
Volume
第1巻
Author/Editor
日本司厨士協同会 編
Edition
3版
Author Heading
日本司厨士協同会 ニホン シチュウシ キョウドウカイ ( 00262580 )Authorities
Publication, Distribution, etc.
Publication Date
昭和16
Publication Date (W3CDTF)
1941